Skaffa skylt som visar att ni har katt

 

Om du älskar katter har du säkert redan en massa saker i ditt hem som visar det. Till exempel kuddar med kattmotiv, tavlor, muggar med mera. Det finns alltså mycket roligt att köpa för dig som har katter.

Ovanliga alternativ

Vi har hittat lite roliga alternativ för dig som vill visa vem som bestämmer i huset, det vill säga katten. Varför inte göra väggdekor eller stickers med kattmotiv så du kan dekorera ditt hem för missen. Eller till exempel en snygg skylt att hänga på ytterdörren. På nätet kan du till och med designa din egen skylt.

Ta en titt här och välj något passande. Det finns många olika material och storlekar att välja bland. Fundera lite på vad du vill att det ska stå på skylten, exempelvis bör missens namn vara givet. Det finns flera roliga bilder du sedan kan lägga till. Du kan även ladda upp dina egna bilder och använda i din design.

När du är klar är det bara att beställa så trycks skylten åt dig och du får den sedan hemskickad. Superenkelt sätt att se till så att katten, eller katterna, förstår att du vet vem som är boss.